Zwitserleven overlijdensrisicoverzekering (orv)

zwitserleven

Zwitserleven heeft de premies voor losse overlijdensrisicoverzekeringen verlaagd. De maximale premiedaling is 40%, waarmee de maatschappij nu soms tot de vijf goedkoopste overlijdensrisicoverzekeringen hoort.

De verlaging geldt voor bijna alle klantprofielen, aldus Zwitserleven, dat eerder dit jaar de keuringsgrenzen verhoogde en een verkorte gezondheidsverklaring invoerde voor verzekerde bedragen onder de € 125.000,-.

Volgens een door Zwitserleven samengestelde vergelijking is de SNS Reaal-dochter daarmee de goedkoopste aanbieder voor twee veertigjarige niet-rokers met een gelijkblijvend verzekerd bedrag van € 175.000 en een duur van dertig jaar: de maandpremie van € 96,- is € 3,50 goedkoper dan bij Reaal.

* Géén en-bloc clausule, (alleen op voorwaarden, niet op premie art 16.2)
* Provisieloos afsluiten mogelijk

Worden alle overlijdensrisicoverzekeringen in de vergelijking betrokken, dan is Zwitserleven - dat in de vergelijking de premie toont bij de maximale provisie - de nummer vijf, achter NHP, TAF (beide Quantum), Xtensive (Generali) en Reaal.

Voor hogere inkomens biedt Zwitserleven volgens het eigen overzicht ook bij de maximale provisie nog de laagste premie.

Kies de goedkoopste ORV na een premie vergelijk goedkoopste orv's van alle overlijdensrisicoverzekeringen, ook provisieloos (= netto premie orv).