Premio overlijdensrisicoverzekering (orv)

premio

De overlijdensrisicoverzekering van Premio wordt ondergebracht bij OHRA Levensverzekeringen N.V. handelend onder de naam Nationaal Spaarfonds. Allen onderdeel van Delta Lloyd.

De voordelen van de overlijdensrisicoverzekering van PREMIO
* Zeer lage premie
* Uw gezin financieel beschermd
* Bepaal zelf de hoogte van de belastingvrije uitkering
* Keuze in looptijd van de verzekering
* Premie en uitkering blijven ongewijzigd tijdens volledige looptijd
* Extra korting voor niet-rokers
* Gratis ongevallendekking
* Uitkering van € 50.000,- al vanaf € 9,17 per maand

Kenmerken overlijdensrisicoverzekering PREMIO
De Overlijdensrisicoverzekering keert een vast bedrag uit als de verzekerde onverwacht overlijdt. De hoogte van dit bedrag bepaalt u zelf op het moment dat u de verzekering afsluit. Ook de looptijd bepaalt u zelf. Gedurende de gehele looptijd blijven de uitkering én de premie gelijk. Mocht de verzekerde overlijden, dan wordt het verzekerde bedrag in één keer belastingvrij uitgekeerd aan de begunstigde(n). Iedereen vanaf 20 jaar tot 60 jaar kan de verzekering afsluiten na goedkeuring van een gezondheidsverklaring. De maximum eindleeftijd is 70 jaar.

Gratis ongevallen dekking overlijdensrisicoverzekering PREMIO
Het verwerken van uw aanvraag en het opmaken van de polis kan enige tijd in beslag nemen. Om u vanaf het allereerste moment zekerheid te bieden, krijgt u een gratis ongevallendekking. Deze gratis ongevallendekking gaat in vanaf het moment dat uw aanvraag is ontvangen tot het moment waarop uw polis ingaat (maximaal 30 dagen). Mocht de verzekerde in deze periode overlijden als gevolg van een ongeval, dan wordt het aangevraagde verzekerde bedrag uitgekeerd aan de nabestaanden!

Vraag een gratis en vrijblijvend premie vergelijk goedkoopste orv's van alle overlijdensrisicoverzekeringen, ook provisieloos (= netto premie orv).