Moneyou overlijdensrisicoverzekering (orv)

Moneyou

De overlijdensrisicoverzekering van MoneYou kreeg voor de voordelige premie een rapportcijfer van 5 sterren (maximale score) in een onafhankelijk onderzoek van MoneyView (februari 2008) In dit onderzoek werden alle op de Nederlandse markt aangeboden overlijdensrisicoverzekeringen met elkaar vergeleken.

MoneYou is een dochteronderneming van ABN AMRO Hypotheken Groep en is gevestigd in Amsterdam. MoneYou is een bemiddelaar van verschillende producten zoals consumptieve kredieten, spaarrekeningen en verzekeringsproducten.

MoneYou biedt meerdere verzekeringen aan waaronder de (overlijdens)risicoverzekering.

naar website Moneyou voor offerte

Moneyou ORV voor beide partners apart af te sluiten
Wanneer jullie maandinkomen is gebaseerd op twee inkomens is het handig om voor beide partners een verzekering af te sluiten. De hoogte van het verzekerde bedrag kun je dan afstemmen op de bijdrage die elke partner aan het gezinsinkomen doet. Over het uit te keren kapitaal hoef je geen inkomstenbelasting te betalen, wel kan de belasting een extra heffing toepassen (successierecht).

Voordelig niet-rokerstarief Moneyou ORV
Voor deze verzekering geldt een rokers- en een niet-rokerstarief. Als je tenminste 24 maanden voorafgaande aan de ingangsdatum van de verzekering niet gerookt hebt betaal je een lagere premie.

Keuring Moneyou ORV pas nodig vanaf € 250.001
Wanneer je een overlijdensrisicoverzekering afsluit tot € 250.000 is een ingevulde gezondheidsverklaring voldoende. Pas vanaf € 250.001 is een keuring noodzakelijk. Vanaf 56 jaar gelden afwijkende keuringsgrenzen.

Aanvullende kenmerken Moneyou overlijdensrisicoverzekering (orv)
* Afsluiten t/m 60 jaar
* Extra korting op je hypotheekrente

naar website Moneyou voor gratis offerte en afsluiten

Vraag een gratis en vrijblijvend premie vergelijk goedkoopste orv's van alle overlijdensrisicoverzekeringen, ook provisieloos (= netto premie orv).