Allianz Overlijdensrisicoverzekering (orv)

allianz

De Allianz Design Risicoverzekering biedt bescherming tegen een ernstig inkomensverlies bij overlijden of arbeidsongeschiktheid. Of u nu kiest voor een uitkering ineens of voor een extra inkomen, met een overlijdensrisicoverzekering van Allianz creëert u financiële zekerheid voor uzelf en voor uw gezin.

Bekijk ook onze afsluitkorting aktie

Verzekeraar Allianz Nederland heeft sterke posities in de verzekeringsmarkten voor levensverzekeringen, schadeverzekeringen en vermogensbeheer weten te bemachtigen. In de markt voor levensverzekeringen biedt Allianz flexibele financiële producten en onderscheiden zij zich als een zogenoemde intermediairmaatschappij (Allianz werkt alleen met tussenpersonen) met een gedegen backoffice. In de markt voor vermogensbeheer werkt de verzekeraar onder de naam Allianz Nederland Asset Management en is daarin al vele jaren succesvol met diverse beleggingsfondsen.

Kenmerken Allianz Design Risicoverzekering

* Flexibel en eenvoudig
* Snelle afhandeling, ook als het op uitbetalen aankomt
* Korting bij verzekering op twee levens
* Financiële zekerheid voor uw nabestaanden als u komt te overlijden
* In geval van arbeidsongeschiktheid kan Allianz Nederland de premiebetaling overnemen
* Scherpe premies; korting voor niet-rokers
* Onderdeel van de grootste verzekeraar ter wereld, solide financiële basis

Digitale gezondheidsverklaring

Voor het aanvragen van een overlijdensrisicoverzekering is het invullen van een gezondheidsverklaring verplicht. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken ontvangt u van ons een digitale gezondheidsverklaring. Indien een eenvoudig medisch onderzoek noodzakelijk is, kunt u daarvoor bij uw eigen huisarts terecht.

Medische keuring

De hoogte van het verzekerd bedrag bepaalt of u medisch gekeurd dient te worden of dat kan worden volstaan met het invullen van een gezondheidsverklaring. Hieronder treft u voorbeelden aan van de:
- gezondheidsverklaring
- verkorte gezondheidsverklaring
- keuringsgrenzen

Medische Acceptatie

Het keuringsrapport of de gezondheidsverklaring wordt beoordeeld door de medisch acceptant/medisch adviseur van Allianz Nederland. Bij de beoordeling kan om aanvullende informatie worden gevraagd. Dit kan door een extra vragenformulier of door middel van een aanvullende keuring. Naast een normale acceptatie kan het ook zijn, dat men alleen geaccepteerd wordt tegen een hogere premie of dat men zelfs wordt uitgesloten. Overleg in zo'n geval altijd met uw financieel adviseur. Meer informatie over het medische acceptatieproces.

Kies de goedkoopste ORV na een premievergelijk goedkoopste orv's van vrijwel alle overlijdensrisicoverzekeringen.

Dowload
productfolder Allianz Design Risico
brochure Allianz Design Risico
algemene voorwaarden Allianz Design Risico