Afsluiten FBTO ORV kan online

woensdag, 8 mei 2013

Bij de overlijdensrisicoverzekering (ORV) van FBTO wordt bij overlijden tijdens de looptijd van de verzekering een van tevoren vastgesteld bedrag uitgekeerd. De hoogte van dit bedrag kan door de klant zelf worden bepaald. De ORV is tevens op het leven van één of twee levens af te sluiten.

bereken premie op website FBTO Overlijdensrisicoverzekering

FBTO biedt overlijdensrisicoverzekeringen met de volgende kenmerken

* flexibele variant
biedt de mogelijkheid om iedere 5 jaar te beslissen (tot leeftijd van 65) of de polis wordt voortgezet en met welk verzekerd bedrag.
* vaste variant
wordt voor een bepaalde periode afgesloten (t/m leeftijd van 70 jaar), waarover het verzekerde bedrag gelijk blijft. Ideaal voor mensen met een hypotheek.
* dalende variant
daalt het verzekerde bedrag trapsgewijs. De premie blijft weliswaar gelijk, maar de periode waarover premie wordt betaald is korter dan de looptijd. Ideaal voor mensen met een lineaire hypotheek. Kan ook t/m de leeftijd van 70 jaar worden afgesloten.

FBTO maakt geen gebruik van tussenpersonen, u kunt de overlijdensrisicoverzekering enkel online rechtstreeks afsluiten. Na ontvangst van de polis bestaat er nog een bedenktijd van 30 dagen.

Vraag op de website van FBTO gratis een offerte.

Premie risicoverzekering FBTO vergelijken? Vraag een gratis en vrijblijvend premievergelijk goedkoopste orv's van alle overlijdensrisicoverzekeringen, ook provisieloos (= netto premie orv).

Eenvoudig en simpel te relegen. De FBTO Overlijdensrisicoverzekering

« Terug naar nieuwsoverzicht