REAAL ORV bijna kwart goedkoper

vrijdag, 14 december 2012

Een overlijdensrisicoverzekering afsluiten wordt vanaf maandag 17 december een stuk leuker!

Want vanaf maandag is het ORV- tarief van REAAL geheel vernieuwd. Naast sekseneutraal heeft REAAL het risico tarief ook verlaagd.

Verlaging ORV-premie REAAL tot wel 25%Veel consumenten hebben in de huidige tijdsgeest extra veel behoefte om te besparen.

REAAL heeft van oudsher een scherpe premiestelling voor de ORV. En met de komende premieverlaging worden de nieuwe premies ten opzichte van het oude netto tarief gemiddeld nog eens 10% lager.

Voor sommige doelgroepen loopt de tariefsverlaging nog verder op. Vooral in de klantgroepen ‘man’ en ‘twee levens’ - beiden in de leeftijdscategorie 30+ met eindleeftijd 65 jaar - kan de netto premieverlaging wel oplopen tot zo‘n 25%.

De verlaagde risicopremie bieden hiermee veel besparingsmogelijkheden voor consumenten.

ORV REAAL afsluiten is gemakkelijk

Naast een scherpe premie telt er natuurlijk meer. Eenvoud en gemak bijvoorbeeld. En ook dat is goed geregeld. Een aanvraag bij REAAL kan snel afgehandeld worden. Dit geldt ook voor de gezondheidsverklaring. Dat bespaart u veel administratieve rompslomp.

Wij vergelijken voor u de 20 goedkoopste overlijdensrisicoverzekeringen zonder provisie. Start een gratis premievergelijk overlijdensverzekeringen.

« Terug naar nieuwsoverzicht