Dazure komt met GewoonIdee ORV

maandag, 26 november 2012

Dazure komt met een tweede overlijdensrisicoverzekering: de GewoonIdee Nabestaandenverzekering. Goedkoper dan de GoedIdee polis, maar met minder exclusieve voorwaarden.

De GoedIdee Nabestaandenverzekering, ontwikkeld door Dazure, werd in 2008 geïntroduceerd met voorwaarden als premieverlagingen voor nieuwe en bestaande relaties en de mogelijkheid tot premierestitutie vanuit het premiedepot.

Deze overlijdensrisicoverzekering is daarmee kwalitatief erg sterk, maar behoort daardoor niet altijd tot de scherpste prijs in de markt.

Consumenten kiezen momenteel toch vaker voor lage (maand)lasten en minder exclusieve voorwaarden, zodat ze een overlijdensdekking hebben en hun nabestaanden goed kunnen achterlaten.

Met de GewoonIdee nabestaandenverzekeringen kunnen consumenten kiezen: een scherpe prijs of de beste voorwaarden.

De nieuwe orv kent een minimaal verzekerd bedrag van € 25.000 tegen € 10.000 in de GoedIdee polis.

Dazure geeft aan dat bij de nieuwe overlijdensrisicoverzekering direct met sekseneutrale tarieven zal worden gewerkt. Voor GoedIdee polissen met een ingangsdatum op of na 21 december 2012 zal ook met uniseks tarieven worden gewerkt.

Maar ook bestaande klanten die daar voordeel bij hebben, gaan volgend jaar over op sekseneutrale tarifering. Dat is het GoedIdee principe.

Premie vergelijk

« Terug naar nieuwsoverzicht