Lage afsluitkosten goede service

donderdag, 6 januari 2011

Lage afsluitkosten, eerlijke dienstverlening, goede service en oprechte dienstverlening: daar staan wij voor bij Goedkoopste ORV. Persoonlijke premievergelijkingen, service en begeleiding bij afsluiten en oversluiten van uw (provisieloze) orv, staan op een hoog niveau.

We willen eerlijke dienstverlening geven en transparant ons geld verdienen. Daarom doen we niet aan grootgraaierij. Geen woekerprovisies waarover zoveel te doen is en waarvoor je je zou moeten schamen gezien het relatief weinig werk.

Onze marges zijn gewoonweg klein. We maken dus heel wat minder winst per klant dan andere partijen. Soms verdienen we eigenlijk bedrijfstechnisch niets aan een klant. Maar dat geeft niets en dat kan best.

Want wij zijn ervan overtuigd dat we met onze enorm lage kosten uiteindelijk veel (meer) klanten zullen krijgen. Veel volume door en met lage kosten. U en wij profiteren hiervan. Dat is onze strategie. Als het goed is voor u als klant, is het uiteindelijk ook goed voor ons.

Daarom bieden wij zoveel mogelijk provisieloze overlijdensrisicoverzekeringen aan, zodat u netto premies betaalt. Wij een eenmalige vergoeding en daarmee geen verborgen kosten of wat dan ook.

Lees ook:
Hoe kunnen wij zo goedkoop zijn? Dat horen wij wel vaker.
Geen onnodige kosten en uitgaven
Weinig overhead bij Goedkoopste ORV
Geen verlaging van persoonlijke service
Bereken zelf de goedkoopste ORV premie
Onze kosten zijn erg laag waar u van profiteert

Test ons met een gratis premievergelijk goedkoopste orv's van alle overlijdensrisicoverzekeringen, ook provisieloos (= netto premie orv).

« Terug naar nieuwsoverzicht