Uitvaartverzekering TAF icm ORV

vrijdag, 10 december 2010

TAF introduceert de Personal Uitvaartverzekering. Deze nieuwe polis is creatief samengesteld uit een overlijdensdekking met een carenzperiode en een ongevallenverzekering. Bij deze combinatie hoeft de verzekerde geen gezondheidsverklaring in te vullen.

Een aanvraagformulier voor de TAF Combi Uitvaartverzekering is voldoende om de verzekering te sluiten. Afhankelijk van de leeftijd van de verzekerde wordt de carenzperiode/inloopperiode vastgesteld. Voor verzekerden tot de leeftijd van 50 jaar duurt de ‘inloopperiode’ twee jaar.

In deze periode is wel dekking bij overlijden als gevolg van een ongeval. Komt een verzekerde gedurende deze inloopperiode te overlijden, maar niet als gevolg van een ongeval, dan wordt 90 procent van de reeds betaalde premies terugbetaald. De klant heeft bij de TAF Combi Uitvaartverzekering een keuze in de duur van de premiebetaling.

Daarnaast is een jaarlijkse stijging van het verzekerd bedrag en een kinderdekking als optie verzekerbaar. De nieuwe verzekering komt tot stand in een samenwerking met Quantum Leben.

« Terug naar nieuwsoverzicht