Vergelijken en besparen op ORV premie

woensdag, 3 november 2010

Er valt veel te besparen op de premie voor overlijdensrisicoverzekeringen, nog steeds. Dit blijkt uit recente onderzoek.

Over de afgelopen 5 jaar zijn de premies van overlijdensrisicoverzekeringen gemiddeld 40% gedaald. Het voordeel kan zelfs oplopen tot 72%.

Bij een aantal grote verzekeraars ligt de premiedaling van hun overlijdensrisicoverzekering ver boven het gemiddelde. Zo is de premie van Delta Lloyd met 45% gedaald en de premie van Aegon met 57%. Reaal Verzekeringen verlaagde haar premies zelfs met 72%.

De premieverlagingen gelden vrijwel altijd alleen voor nieuwe klanten. Uitzonderingen hierop zijn de verzekeraars GoedIdee, Loyalis en Dela.

Zij hebben hun premies in de afgelopen jaren voor alle verzekerden verlaagd.

De meeste verzekeraars hebben klanten die eerder een overlijdensrisicoverzekering afsloten niet van de verlaagde tarieven laten profiteren. Bij andere verzekeraars zullen klanten zelf actie moeten ondernemen.

De forse premieverlagingen voor overlijdensrisicoverzekeringen maken het vooral voor consumenten die tot 5 jaar geleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten hebben interessant. Premie vergelijken loont!

Bekijk nu:

Aegon overlijdensrisicoverzekering (orv)
Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering (orv)
Dazure Goed idee overlijdensverzekering (orv)
Dazure Goud idee overlijdensrisicoverzekering (orv)
REAAL Overlijdensrisicoverzekering (orv)

« Terug naar nieuwsoverzicht