Goedkoopste ORV netto afsluiten of met provisie

maandag, 15 februari 2010

Binnen ons premievergelijk van goedkoopste orv's (overlijdensrisicoverzekeringen) bieden wij u de mogelijkheid aan de premies NETTO te betalen. Dus zonder provisie. U krijgt hierdoor de laagste premie.

Niet altijd is dat dan de laagste premie, dus de goedkoopste ORV voor u! Dit heeft te maken met looptijd en de uiteindelijke hoogte van de premie. Soms is provisie een prima beloningsmiddel voor bemiddeling, in sommige situaties extreem duur en niet in verhouding tot het werk bij het afsluiten of oversluiten van een overlijdensrisicoverzekering.

U heeft nu de mogelijkheid om een offerte van de voor goedkoopste risicoverzekering op te vragen en af te sluiten tegen 0% provisie of de volledige provisie. Wij geven u hiermee de mogelijkheid zelf te kiezen voor het voor u best passende beloningsmodel voor de werkzaamheden.

Aangezien niet alle overlijdensrisicoverzekeringen de tussenvormen (bijvoorbeeld 50% provisie) bieden, bieden wij alleen de provisieloze variant en volledige provisie premievariant aan.

Kies de goedkoopste ORV na een premievergelijk goedkoopste orv's van alle overlijdensrisicoverzekeringen, ook provisieloos (= netto premie orv).

« Terug naar nieuwsoverzicht