Verbeterde ORV van TAF: meer dekking en flexibiliteit

zaterdag, 15 december 2018

De TAF Overlijdensrisicoverzekering is nu nog aantrekkelijker. Naast een scherpe prijs, verruimde TAF de voorwaarden en versoepelde TAF het acceptatieproces. Ook voerde TAF vele kleine verbeteringen door in de TAF online rekentool. U vraagt nu nog sneller en gemakkelijker een verzekering bij TAF aan. We zetten alle verbeteringen voor u op een rijtje.

Bereken premie TAF Overlijdensrisicoverzekering
(tijdelijk € 95,- eenmalige afsluitkosten)

Voorlopige dekking verruimd
Zowel het uit te keren bedrag als de geldigheidsduur van de voorlopige dekking is verruimd. Er geldt een voorlopige dekking ter hoogte van het verzekerd bedrag, met een maximum van € 300.000,-. Deze is tot zes maanden geldig als de aanvraag hypotheek gerelateerd is, anders is de geldigheidsduur drie maanden.

Verzekerd bedrag verruimd
Er kan een bedrag bij overlijden worden verzekerd tussen de € 2.500,- en € 6.000.000,-.

Hogere keuringsgrenzen
De grens voor medische keuringen is verhoogd naar:
• € 600.001,- (leeftijd 18 tot 50 jaar)
• € 350.001,- (leeftijd ouder dan 50 jaar)
Hierdoor kan een nog grotere groep kandidaat-verzekerden een overlijdensrisicoverzekering afsluiten op basis van een (online) gezondheidsverklaring.

Gezondheidsverklaring langer geldig
De gezondheidsverklaring is maximaal zes maanden geldig als de aanvraag hypotheek gerelateerd is, anders drie maanden.

Soepeler acceptatieproces
Door recente onderhandelingen met de verzekeraars waarmee TAF samenwerkt, accepteert TAF nu nog meer verzekerden. Op dit moment al 98%. Door nieuwe ontwikkelingen stijgt dit percentage begin volgend jaar nog verder. Daarnaast heeft TAF de digitale gezondheidsverklaring vereenvoudigd en geoptimaliseerd. Door vooraf nog slimmer uit te vragen, voorkomt TAF het onnodig opvragen van aanvullende informatie.

Synergie door samenwerking met meerdere verzekeraars
Door het unieke model met meerdere verzekeraars achter de TAF ORV, heeft TAF voor iedereen een aantrekkelijk aanbod. Gelden er bij de ene verzekeraar beperkingen of toeslagen? Dan bekijkt TAF pro-actief of de kandidaat-verzekerde gunstiger uit is bij een van de andere verzekeraars waarmee TAF samenwerkt.


« Terug naar nieuwsoverzicht